Pozor!!! Změna formy výuky na KPED. Pozor!!!

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

z důvodu nečekaných stavebních zásahů do jedné z našich učeben a stále přetrvávající nedostupnosti další učebny jsme nuceni přejít dočasně do distančního online režimu. Výuka ve čtvrtek 7. 10. se ruší v plném rozsahu a od příštího týdne (11. 10.) probíhá opět v plném rozsahu na platformě Teams. Rozvrh v podobě teamsových kanálů s připojovacími linky bude v nejbližších dnech zveřejněn na webu katedry.

Výuka všech předmětů doc. Kaspera rozvrhovaných v pátek 8. 10.  (Bc. Dějiny pedagogiky, NMgr. Vybrané kapitoly z dějin pedagogiky a PVP Reforma školy a společnosti v meziválečném období) proběhne z technických důvodů výjimečně na platformě Zoom v časy uvedené v rozvrhu, a sice zde:

Join Zoom Meeting
https://cuni-cz.zoom.us/j/94983146078
Meeting ID: 949 8314 6078

všechny 3 předměty tedy v pátek 8. 10. proběhnou, a to v téže Zoom místnosti.

Omlouváme se všem za nepohodlí způsobené tímto nenadálým zvratem, avšak není v naší moci jakkoli ovlivnit průběh a dokončení rekonstrukce, kterou jsme dotčeni stejně jako vy. Byli jsme několikrát ubezpečeni, že výuka bude moci probíhat již od prvního týdne normálně a bez omezení. Abychom předešli dalším problémům a výpadkům a nemuseli se setkávat ve zdraví nepříznivém prostředí probíhající stavby, volíme toto řešení. Budeme vás zde na katedrovém webu průběžně informovat o dalším vývoji a jakmile to situace dovolí, včas oznámíme návrat k prezenční výuce.

Všem srdečný pozdrav a přání pevných nervů

jménem všech pracovníků katedry

Martin Strouhal

 

Úvod > Nástěnka > Aktuality > Pozor!!! Změna formy výuky na KPED. Pozor!!!