Hledají se dobrovolníci pro tvorbu obsahu webové aplikace

Dobrý den,

obracíme se na vás s prosbou o pomoc při hledání dobrovolníků, kteří by byli ochotni věnovat nám svůj čas a podílet se tak na tvorbě obsahu pro edukativní webovou aplikaci Movapp v rámci neziskové organizace Česko.Digital.

Co je
Movapp.cz?
Movapp představuje jednoduchou, intuitivní a přehlednou jazykovou webovou aplikaci, která pomáhá odstraňovat jazykovou bariéru a vytváří tak most mezi Ukrajinci a Čechy, a která je dostupná všem a zdarma šiřitelná pod otevřenou licencí.

Od začátku pomáhá Movapp učitelům
ve školách i ve školkách a také uprchlíkům s jejich první komunikací. Spolupracujeme s Milionem chvilek, Pamětí národa, Městskou knihovnou v Praze, Českou spořitelnou, Nadací PPF a s Volnočasovým ukrajinským centrem Nusle.

Ráda bych Vás touto cestou požádala
o pomoc. Hledáme nové dobrovolnické
posily do obsahového týmu.

Co od dobrovolníků očekáváme?
Bez nároku na finanční odměnu poskytují svůj čas, energii a své know-how ve prospěch ostatních lidí a společnosti. Podílejí se na tvorbě obsahu webové aplikace – efektivním výběru slovíček na různá témata, tvoření pohádek a dalších aktivit, apod. Tedy
umí tvořit obsah z pohledu
didaktiky. Ovládají
český jazyk – psanou i mluvenou
formu.

Co nabízíme na oplátku?
Nové znalosti a zkušenosti. Možnosti dalšího rozvoje a vzdělávání, příležitost poznat nové přátele a lidi, kteří inspirují. Spolupodílení se na projektu s reálným dopadem.

Pokud znáte někoho ve svém okolí,
kdo by s námi rád navázal spolupráci, budeme rádi, když nás s dotyčnou osobou spojíte. Našim cílem je neustále rozvíjet obsah a pomoci tak co nejvíce lidem.

Předem děkuji za celý tým Movapp.cz
a budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu.

S přátelským pozdravem,

Veronika Uhrová
Copywriter dobrovolník
https://www.movapp.cz
https://cesko.digital/

Úvod > Nástěnka > Aktuality > Hledají se dobrovolníci pro tvorbu obsahu webové aplikace