Centrum primární prevence Středočeského kraje SEMIRAMIS z. ú. – možnost praxe pro studenty

Náborový leták zde: Náborový leták CPP SK

Pro realizaci Programů dlouhodobé primární prevence Centra primární prevence SEMIRAMIS z. ú. hledáme na příští školní rok (nástup srpen, září) externí lektory z řad studentů nejlépe 1. a 2. ročníků bakalářského studia humanitních oborů.

Studentům nabízíme práci na dohodu o provedení práce (DPP) a současně s tím i možnost vykonání dlouhodobé odborné praxe.

V příloze zasílám informační leták o výběrovém řízení na pozici lektor/lektorka Programů dlouhodobé primární prevence na základních školách (programy jsou certifikované MŠMT), společně s krátkou prezentací, která blíže vystihuje náplň lektorské práce.

Touto cestou vás chci požádat o distribuci zmíněných materiálů směrem ke studentům.

Vzhledem k tomu, že nábor lektorů je aktuální každoročně, rádi bychom s vámi navázali dlouhodobou spolupráci. V případě vašeho zájmu bychom ocenili předání kontaktů na příslušné vyučující, kteří by byli spolupráci nakloněni. Pokud by to bylo možné, rádi bychom nabídli představení našich programů studentům formou osobní prezentace v rámci výuky (trvá max. 20 min).

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat na níže uvedené emailové adrese či telefonním čísle.

Předem děkuji za vaši ochotu. S pozdravem.

Mgr. et Bc. Ivana Burýšková
Centrum primární prevence Středočeského kraje SEMIRAMIS z. ú.
Sadová 2107, 288 02 Nymburk
mob.: +420 731 659 103
email: ivana.buryskova@os-semiramis.cz
web: http://www.os-semiramis.cz
Semiramis z.ú. je členem svazu PROADIS.
Úvod > Nástěnka > Informace od pracovníků katedry > Centrum primární prevence Středočeského kraje SEMIRAMIS z. ú. – možnost praxe pro studenty