Distanční výuka jako výzva – diskuse 25. 3.

Distanční výuka jako výzva

čtvrtek 25. března 2021 v 19.30 hod., LIVE STREAM youtube kanál Dominikánská 8: bit.ly/dominikanska8

Hosté: Marie Gottfriedová, Miroslav Hřebecký, Petra Mazancová, Tomáš Zatloukal. Moderuje Petr Honzejk

S pauzami již téměř rok trvající distanční výuka znamená radikální řez do českého školství. Můžeme ji chápat jako příležitost ke změně? Které impulzy distanční výuky by neměly zapadnout? Kam by mohla/měla české školství posunout? Jaká úskalí, problémy naopak přináší?

Marie Gottfriedová je ředitelkou Základní školy v Trmicích na Ústecku, Od roku 2012 je zodpovědná za církevní školství v litoměřické diecézi. V roce 2015 dostala ocenění Roma Spirit za vzdělávání romských dětí

Miroslav Hřebecký je programový ředitel EDUinu, má za sebou ředitelskou zkušenost z gymnázia a základní školy. Od roku 2003 působí paralelně jako lektor vzdělávání učitelů a ředitelů. Tematicky se věnuje vzdělávací politice, zřizovatelům škol a spolupráci se školským terénem.

Petra Mazancová je středoškolská pedagožka a předsedkyně Učitelské platformy, učí angličtinu a občanskou výchovu na Gymnáziu Josefa Jungmanna v Litoměřicích.

Tomáš Zatloukal je ústřední školní inspektor. Je celoživotním pedagogem, působil jako středoškolský učitel a později ředitel gymnázia, byl členem výboru pro vzdělávání a kulturu Evropského parlamentu.

https://www.facebook.com/events/877305959734104/

http://dominikanska8.cz/akce.php?id=474

Úvod > Nástěnka > Informace od pracovníků katedry > Distanční výuka jako výzva – diskuse 25. 3.