EduHack 2021 – nabídka pro studenty

Varšavský inovační inkubátor ve spolupráci s partnerskými univerzitami pořádá mezinárodní hackaton online Eduhack2021 (EduHack 2021 – International Hackathon for the future of education) zaměřený na inovace ve vzdělávání. Jedná se o soustředění, kde týmy studentů pracují na nějakém řešení, které může zlepšit to, jak (se) učíme:

The students from the European Union will develop possible solutions that meet the challenges of digital education and take advantage of the opportunities it gives. During the 3-day event, with the help of experts and based on the research results, the academic community will work on solutions that will help employ the potential of remote learning and make sure that the time of the pandemic takes education to a higher, digital level.

Účast na akci je zdarma, znalosti programování apod. vůbec nejsou potřeba, spíš zájem o téma a ochota pracovat 14.-17. 1. 2021 na řešení se studenty z jiných zemí pod vedením odborníků. Podrobná pravidla najdete zde: Rules.pdf (eduhack2021.eu)

Pokud by Vás nabídka zaujala, můžete se na výše uvedené stránce rovnou registrovat (do 31. 12.). Další podrobnosti o akci Vám sdělí koordinátor Inovační laboratoře na  Univerzitě Karlově Jan Veselý (jan@vese.ly; o naší Inovační laboratoři více zde: Inovační laboratoř – Projektový seminář v Kampusu Hybernská pro studenty Univerzity Karlovy (inovacnilaborator.cz
Úvod > Nástěnka > Informace od pracovníků katedry > EduHack 2021 – nabídka pro studenty